Dit Sekretariat ansætter erfaren foreningskonsulent

Kirstine Bach Storgaard er per 1. september startet som koordinator og foreningskonsulent i Dit Sekretariat.

                                  

Dit Sekretariat oplever stor vækst og har derfor ansat Kirstine Bach Storgaard som ny foreningskonsulent.

Kirstine skal fremadrettet være kontorets faste holdepunkt med ansvar for en lang række administrative opgaver. Hun skal sørge for, at alle ender mødes, og så skal hun bidrage til at udvikle samarbejdet og dialogen med virksomhedens kunder.  


Med en baggrund som sekretariatsarbejder i Lakeksperten og som koordinator og idrætskonsulent i DGI Vestjylland er Kirstine klædt godt på i forhold til den kommende rolle.

- Dit Sekretariat er en spændende virksomhed med et unikt forretningskoncept og med en masse interessante kunder. Jeg er glad for at have fået chancen, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet, siger den nye foreningskonsulent, der betegner sig selv som lidt af en generalist.

I løbet af sin karriere har Kirstine nemlig arbejdet med mange forskellige discipliner. Hun har siddet med virksomheds- og foreningsadministration. Hun har arbejdet med mindre bogholderiopgaver, og så har hun praktisk erfaring i forhold til kommunikative og tekstmæssige opgaver.

- Jeg har prøvet lidt af hvert i min karriere. Jeg har haft fingrene i mange forskellige arbejdsopgaver og kan derfor se tingene ud fra et helhedsperspektiv. Det læner sig meget godt op ad den filosofi, Dit Sekretariat har, og det glæder jeg mig meget til at udnytte i min nye stilling.

En Viborg-pige
Dit Sekretariats nye foreningskonsulent har de seneste 3,5 år pendlet mellem sin bopæl i Viborg og DGI Vestjyllands kontorlokaler i Ulfborg.


Med ansættelsen i Dit Sekretariat kommer Kirstine nu til at spare en masse transport, mens hun også får arbejdsbase i sin kære hjemby.

- Jeg er Viborg-pige med stort V. Viborg betyder utrolig meget for mig. Her er jeg født og opvokset, og det glæder mig meget, når jeg hører, at en virksomhed som Dit Sekretariat udvikler og drifter i min hjemby. Det vil jeg gerne være en del af, fortæller Kirstine, som ved siden af arbejdet er en erfaren langdistanceløber.

Hun har i flere år været en del af den lokale atletikforening og løbeklub. I 2014 løb hun sit første ultramarathon, og det er sidenhen blev efterfulgt af andre meget ambitiøse løbeprojekter. Tidligere på året løb hun knap 100 kilometer på 12 timer i et stort løb her i Viborg.

Den ekstreme løbetilgang trækker tråde til Kirstine som person – både privat og arbejdsmæssigt. Hun er med sine egne ord meget struktureret og så elsker hun at opsætte nogle mål for sig selv.

Det gør hun på sit arbejde og når hun skal løbe. For når der er styr over tingene, og når man har sat sig nogle målsætninger, er det lettere at gribe alle de bolde, man har luften. Det mener Kirstine i hvert fald:

- Struktur og planlægning betyder meget for mig. Kort fortalt handler det om at opsætte nogle rammer for sig selv, der gør, at man kan præstere bedst muligt. Det gør jeg f.eks., når jeg går på arbejde, og det gør jeg, når jeg planlægger en løbetur. Det holder mig skarp og sørger for, at jeg præsterer og udvikler mig mest muligt.

Det faste holdepunkt
Med ansættelsen af Kirstine er det som nævnt tanken, at hun skal være Dit Sekretariats faste holdepunkt.

Derfor vil det oftest være Kirstines navn, du vil høre, når du ringer til os. Her sidder hun klar til at servicere vores mange fast kunder. Og spørger man direktør og ejer af Dit Sekretariat, Karin Rye Riddermann, er hun slet ikke i tvivl om, at Kirstine Bach Storgaard bliver en stor gevinst for firmaet.

- Vi er utrolig glade for at have fået Kirstine med ombord. Kirstine er faglig stærk. Hun er engageret, og så brænder hun for at gøre en forskel for foreningslivet. Det passer som fod i hose i forhold til vores forretningsgrundlag, og derfor er jeg også helt sikker på, at Kirstine bliver en stor gevinst for os.