Michaels forrygende start

 

I hjertet af vores team har vi den nyligt ansatte Michael, som har en bemærkelsesværdig baggrund fra soldat til skolelærer, og derefter til en reklamationsansvarlig for webafdelingen i en sportskæde, inden han fandt sin plads hos os i Dit Sekretariat.

 

Michaels eventyrlyst har endda ført ham og hans kone til Grønland for nogle år tilbage, hvor han underviste i Nuuk. Denne unikke erfaring berigede hans forståelse for forskellige kulturer og styrkede hans tilpasningsevne og åbenhed overfor nye udfordringer. Som uddannet lærer og stadig aktivt engageret i arbejdet med unge på en ungdomsskole hver tirsdag aften, har Michael nu fuldt fokus på sin rolle i Dit Sekretariat i resten af sin tid.

 

For Michael er det afgørende, at hans arbejde er meningsfuldt og gør en mærkbar forskel. Det er denne søgen efter værdi, der driver ham i hans daglige opgaver. Nøglen til et tilfredsstillende arbejdsliv er ifølge Michael at finde meningsfyldthed i hver opgave. Han stræber efter at gøre en forskel, uanset om det er gennem undervisning, administrativt arbejde eller hans bidrag til fællesskabet gennem foreningsarbejde.

 

Michael medbringer en unik kombination af disciplin fra sin tid som soldat, empati fra sin gerning med børn i Irak og sin erfaring fra det kommercielle og med procesoptimering fra sportsbutikken. Denne blanding af styrker giver ham et særligt perspektiv på betydningen af teamwork og den positive indvirkning, et engageret individ kan have på en gruppe.

 

Efter kun to måneder hos os har Michael allerede gjort en markant forskel.

Hans bidrag omfatter bl.a.:

  • Produktion af over 1000 medlemskort
  • Pakning af flere end 1000+ medlemsbreve og kuverter
  • Hjælp til kursusansvarlige med at opsætte aktiviteter og online-tilmeldinger, der oversteg deres forventninger.

Michaels erfaring med procesarbejde sikrer, at arbejdet bliver gjort på den mest effektive måde. Dette gør Dit Sekretariat mere robust, da teamet hurtigt kan omstille sig, hvis en nøglemedarbejder skulle blive forhindret.

 

Det giver en stor tilfredsstillelse at se tilbage på mit arbejde og vide, at det er blevet udført ordentligt.

 

Det betaler sig altid i længden, fortæller Michael, der med et smil ikke lægger skjul på sin passion for at effektivisere processer.

Michaels tilgang til arbejdet og hans evne til at bringe værdi og effektivitet ind i hver opgave, han arbejder med, har gjort ham til en helt særlig del af vores team på kort tid. Hans historie er et glimrende eksempel på, hvordan forskellige livserfaringer kan berige en organisation og bidrage til dens succes.

Uden for arbejdstiden træder Michael ind i en verden af historie og fantasi gennem rollespil og historisk reenactment. Denne passion for at dykke ned i andre tider og leve sig ind i historiske karakterer afspejler Michaels kreative tilgang til problemløsning og hans evne til at tænke uden for boksen. Inden for rammerne af Michaels hobby med historisk reenactment ligger en særlig nicheinteresse for madlavning, hvor han ejer et usædvanligt stykke historie – en original kogebog fra Anden Verdenskrig. Denne bog vidner ikke kun om hans dybe fordybelse i historie, men er også en kilde til inspiration i hans arbejde, hvor han trækker på fortidens produktioner til at forme nutidens løsninger.

 

Michael ser frem til at tackle nye projekter og udfordringer hos Dit Sekretariat, især dem der kan drage fordel af hans brede vifte af erfaringer og personlige interesser. Hans mål er at fortsætte med at bidrage til meningsfyldt forandring og vækst inden for organisationen.

Reenactment betyder at man er ifører sig historiske kostumer og mødes med andre interesserede for dette, i en kort periode, at leve som man gjorde engang. De mest populære tidsperioder er vikingetiden, middelalderen og anden verdenskrig.