Om et samarbejde, der giver mening.

 

Vores samarbejde med Sammenslutningen af boformer for hjemløse i Danmark har været en rejse mod større effektivitet, professionalisme og styrke i deres arbejde med hjemløse. Tilpassede sekretariatsløsninger kan styrke en organisations kapacitet og sikre, at de kan fokusere på deres kerneopgaver, som i dette tilfælde er at gøre en forskel i menneskers liv.

Om et samarbejde, der giver mening.

Mads Edwards, der er formand for Sammenslutningen af boformer for hjemløse i Danmark, giver os her sit bud på de reelle forandringer, vores samarbejde har medført. Mads, der har stået i spidsen for organisationen gennem en større forandringsproces, deler ud af sine erfaringer med at navigere i organisationens udfordringer og de løsninger, der har formet deres nuværende succes. Her er hvad han havde at sige:

 

Samarbejdet med Dit Sekretariat har gjort det muligt for os at udvikle os fra en tidligere struktur, hvor administrationen lå hos en enkelt institution/ boform. Denne tilgang var desværre ekstremt sårbar ved uforudsete problemstillinger, fortæller Mads Edwards,

 

Mads Edwards er derfor rigtig glad for det samarbejde, foreningen har med Dit Sekretariat, fordi vi var med fra starten på den udviklingsfase de gennemgik fra den tidligere struktur til den nuværende, hvor alle de administrative opgaver er samlet på et sted. Det ser bestyrelsen som en kæmpe styrke, da det bl.a. sikrer kontinuitet i tilfælde af udskiftning i bestyrelsen.

 

Vi fremstår som forening meget mere professionel og samarbejdet har gjort processerne nemmere og mere tilgængelige for alle, der henvender sig, fortæller Mads om at overlade telefon og mail-besvarelse til en ekstern partner, som agerer på vegne af foreningen.

Konkrete forbedringer og resultater

 

Et konkret eksempel på fordelene som Mads fremhæver ved samarbejdet, er foreningens årlige generalforsamling, hvor Dit Sekretariats medarbejdere håndterer al koordinering, booking, og praktisk afvikling, hvilket frigør bestyrelsen til at fokusere mere på indholdet.

 

Det særlige ved vores samarbejde er, hvordan det fremstår seriøst og professionelt, fra regnskaber til korrespondance, uden at belaste os unødigt, fordi Dit Sekretariat har erfaring og samtidig er engagerede i vores succes. 

Konkrete forbedringer og resultater

Samarbejdet har gjort overgangen til nye systemer og processer gnidningsfri, fordi Dit Sekretariat har erfaringen med denne type samarbejde.

Vores rolle hos SBH er at hjælpe med økonomistyring, eventplanlægning, bestyrelsesarbejde og medlemsadministration. Ud over denne løsning har samarbejdet også medført en ny hjemmesideløsning og et nyt logo, samt støtte ved håndtering af vedtægtsændringer. Det er nemlig en mulighed at justere og forbedre vores processer undervejs i samarbejdet, ikke kun med timeantal og opgaver, men også indenfor vores andre produkter, såsom kommunikation 

 

Jeg vil klart anbefale andre foreninger at indgå i samarbejde med Dit Sekretariat for at undgå sårbarhed og sikre en professionel sekretariatsløsning, fortæller Mads Edwards, som også fortæller at han altid har været mødt af venlige og imødekommende medarbejdere. 

 

Det har været afgørende for deres tilfredshed, da det har givet dem en følelse af at både de og deres medlemmer blev mødt med positivitet. Samarbejdet har fungeret som en god solid støttrre, samtidigt med at have åbnet op for lærings- og udviklingsmuligheder der undervejs kunne blive justeret til.

Mod en lys fremtid

Mads reflekterer over samarbejdet med taknemmelighed.

 

Samarbejdet med Dit Sekretariat har styrket vores forening. Vi ser frem til at fortsætte denne rejse, vel vidende at vi har en troværdig samarbejdspartner lige ved vores side, afslutter Mads Edwards, formand for Sammenslutningen af boformer for hjemløse i Danmark. 

 

Kontakt Karin, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din forening.