Dit Sekretariat ansætter erfaren foreningskonsulent

Kirstine Bach Storgaard er per 1. september startet som koordinator og foreningskonsulent i Dit Sekretariat.

Er frivilligheden under pres?

Mange foreninger oplever det som en større og større udfordring at skaffe frivillige kræfter til den daglige drift af foreningen. Men er det fordi, at frivilligheden er under pres? Eller er det måske snarere, fordi den blot er under udvikling?

4 fifs til den gode foreningskommunikation

Hvis du gerne vil sætte skub i jeres foreningskommunikation, så er du kommet til det rette sted. Ved at have fokus på fire simple fokusområder kan du nemlig rykke din forening og skabe større opmærksomhed omkring jeres agenda. De fire områder kan du læse meget mere om lige her.

Bestyrelsen - hvordan sikrer man godt samarbejde?

En bestyrelse i en frivillig forening kan være sammensat på mange måder, men fælles for dem alle er, at de ikke sandsynligvis kommer med vidt forskellige forudsætninger og udelukkende er bundet sammen af det interessefællesskab som deres foreningen giver dem.

Styrer du din generalforsamling?

I Dit Sekretariat har vi været til rigtigt mange generalforsamlinger, der har været afviklet med varierende grader af succes – en enkelt er sågar endt i et fysisk slagsmål, der udartede sig til at politiet blev tilkaldt og de implicerede tilbragte natten i detentionen.

Bestyrelsens økonomiske ansvar

Der er ofte tvivl om, hvad bestyrelsens egentligt kan drages til ansvar for – mange tror desværre, at når man sidder i bestyrelsen i en forening, kan man ikke retsforfølges eller dømmes til at hæfte personligt for fejlagtige, økonomiske dispositioner.

Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)